persoonlijke coaching

Het pad van de Krijger

Jezelf Overwinnen

belemmeringen

Problemen liggen vaak in onszelf en niet buiten ons, een krijger erkent dat de innerlijke belemmeringen vaak hardnekkiger zijn dan die van buitenaf.

focus

De focus en het vertrek punt van de coaching is dan ook het overwinnen van deze innerlijke belemmeringen en hindernissen. Vaak ontstaan er allerlei patronen en blokkades in ons leven.

Zelfonderzoek

Blokkades houden stand door een gebrek aan zelfonderzoek. Dit uit zich voornamelijk in het aanlopen tegen de grenzen van je eigen zijn, je eigen ‘wezen’ , en van je denkwijzen en gewoontes.

Om de mogelijkheden te bespreken en af te stemmen van het aanbod op uw behoefte kunt u contact met mij opnemen door te klikken op één van de onderstaande knoppen:

Ontdekkingsreis

Zelfreflectie

De uitdaging is om oog te hebben voor je eigen gevoelens, motieven, gedachten en de reflectie daarover. 

Kompas

De zoekrichting is dus naar binnen gericht tijdens de coaching. Het vergt inspanning om tot een oplossing te komen van een uitdaging of probleem die je ervaart. Een innerlijk kompas is van wezenlijk belang voor de juiste richting in de zoektocht. 

Zelfreflectie

Zoektocht

Dit vraagt om zelfonderzoek, waarbij je dient te ontdekken op welke wijze jezelf bent betrokken bij het probleem. Deze zoektocht en reis kost energie en focus, doorgaans is dit moeilijk zelfstandig op de brengen.  

man in krijgerschapspak krijgertraining

Kompassievol Krijgerschap

Wil jij ook beter je grenzen leren aangeven, jezelf meer waarderen, beter voor jezelf leren opkomen en in harmonie komen met jouw mannelijke energie en vrouwelijke energie? Kompassievol Krijgerschap is een unieke vorm van persoonlijke ontwikkeling waarbij je door het trainen van innerlijke en uiterlijke martial arts richting kan geven aan jouw persoonlijk leiderschap.

De begeleiding is dusdanig op jouw als persoon afgestemd zodat jij je bewust wordt van je sterke punten en kwaliteiten. De minder sterke punten worden ook onder de loep genomen en krijgen de aandacht zodat je meer in jouw kracht komt. De martial arts technieken maken je fysiek sterker, mentaal scherper, bevorderen je houding en gezondheid , helpen je positiever in het leven te staan en hebben nog veel meer voordelen.  Diverse stylen komen aan bod zoals; muay-thai, systema, judo, tai-chi, chi-qong, boxen.

Tijdens de training leer je de diepere kennis van deze kunsten en de praktische toepassingen in het dagelijks leven, waardoor je tactischer kan omgaan met conflicten, moeilijkheden en competitie.  Tot slot wordt er de mogelijkheid geboden om de innerlijke kunsten te leren die gebaseerd zijn op diverse wijsheid tradities zoals het boeddhisme, taoïsme, japanse krijgskunst ect.  Door het beoefenen van de technieken kan je een meer gebalanceerd persoon worden met een rijk innerlijk leven van vrede en harmonie.   

het pad van de krijger

Bij de Krijgerschaps-coaching hoef je het niet alleen te doen, ik fungeer als facilitator en begeleidt je door je zoektocht naar persoonlijke vrijheid.

Ik werk methodisch gericht; de oplossingsrichting is jouw ontwikkeling. Tijdens het coaching programma ga je een avontuurlijke reis aan genaamd ‘het pad van de Krijger’.

De focus in het programma is jou groei en ontwikkeling: het pad van de krijger belooft een groter welbevinden en geluk indien jezelf bereidt bent om zelfonderzoek te verrichten.

Om de mogelijkheden te bespreken en af te stemmen van het aanbod op uw behoefte kunt u contact met mij opnemen door te klikken op één van de onderstaande knoppen:

‘’To choose a Style is to be confined by it. To Live and behave like a
True Warrior you create a Style without being confined.’’  
Maindrian Lucano Marcello Luzeiro

coaching van een ervaren krijger

Na vele jaren  diverse martial arts stylen te hebben beoefend op hoog wedstrijd niveau, ken ik de in en outs van de lichamelijke, mentale en geestelijke uitdagingen. Aan de hand van deze ervaringen heb ik veel geleerd over angst, stress, uit mijn comfortzone gaan en waar mijn grenzen liggen. 

Mijn wedstrijd ervaring heb ik omgezet in lifestyle coaching en training. Wat mijn coaching uniek maakt is dat ik veel kennis en wijsheid heb opgedaan vanuit diverse wijsheids tradities.
Ik combineer deze kennis met westerse psychologie en wetenschap, waardoor ik een holistisch coaching programma heb gecreëerd. 

Wat levert de Coaching op

  • Meer zelfverzekerd en lekkerder in je vel
  • Beter voor jezelf leren opkomen en grenzen aangeven
  • Innerlijke kracht en stevig staan
  • Mentaal en fysieke sterker worden
  • Zelfkennis en praktische toepassingen van de krijgskunsten in dagelijks leven
  • Belichamen van je potentie; je levensdoel vervullen. 

Locatie:
Je kunt een coachings-traject in Hoorn of in Amsterdam volgen. 
Adres in Hoorn:  Gravenstraat 16
Adres in Amsterdam: Buiksloterbreek 32 

Kosten: een individuele training van een uur kost €75

Wekelijkse inspiratie video

transparent.png
Video afspelen

Ontvang gratis vijf gouden stappen naar onbevreesdheid

 

Ontvang gratis vijf gouden stappen naar onbevreesdheid

Maak kennis met het Krijgerschap en ontvang vijf stappen die je helpen om onbevreesdheid te kunnen ervaren.
Klik op de button hieronder en ontvang het bestand:

‘’Introductie in het krijgerschap: sluit vriendschap met je angst’’

 

 

 

Om de mogelijkheden te bespreken en af te stemmen van het aanbod op uw behoefte kunt u contact met mij opnemen door te klikken op één van de onderstaande knoppen:

TESTIMONIALS

Maindrian kan met passie en motivatie training geven. Niet alleen werd ik er fysiek sterker van, ook kreeg mijn innerlijke krijgerschap een enorme boost. Ik heb nooit geweten dat dat zo belangrijk was in de vechtsport. Osu Maindrian bedankt!

Sven de Lange