Ik houd ervan om het mooiste van het leven te krijgen en deze vreugde te delen met de medemensen

ik houd ervan om het mooiste van het leven te krijgen en deze vreugde te delen met de medemensen

de zachtmoedige krijger

Het pad van de zachtmoedige krijger

Over mij

Mijn naam is Maindrian van Berge. Na jarenlang op hoog niveau martial arts te hebben beoefend en met name veel ringervaring te hebben opgedaan ben ik de wijsheid hieruit gaan praktiseren in het dagelijks leven.
Wat mij uniek maakt als trainer, coach en docent is dat ik een onconventionele manier van lesgeven hanteer. Mijn werkwijze is voornamelijk ervaringsgericht leren in een speelse context waar vertrouwen en veiligheid worden geboden zodat de creativiteit wordt gestimuleerd.
Mijn lessen en trainingen zijn vernieuwend en leerzaam, vaak ontstaat er veel enthousiasme en inspiratie waardoor mensen beter kunnen gaan functioneren en samenwerken.   

Kompassievol Krijgerschap

Het Krijgerschap is ontstaan door mijn ervaringen in het jongerenwerk, trainingen voor bedrijven en individuele coaching. Het is een manier om vorm te geven aan zelfleiderschap, innerlijke kracht  en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Uiteindelijk leiden al deze eigenschappen naar zelfkennis en dat is ook het doel van mijn aanbod. Ik werk alleen, dus ben flexibel en heb geen kantoor want ik werk graag waar ik wil. Laat je inspireren door mijn aanbod en voel de verbinding in jezelf, de school of in het team.

Om de mogelijkheden te bespreken en af te stemmen van het aanbod op uw behoefte kunt u contact met mij opnemen door te klikken op één van de onderstaande knoppen:

Inspirerend en verbindend

Vanuit de praktijk heb ik ervaren dat plezier maken een belangrijk context biedt voor het leren van nieuwe dingen. Vooral in teams en in klassen speelt dit een belangrijke rol. Een kwaliteit van mij is dat ik diverse spelelementen integreer tijdens de trainingen en lessen; dit bevordert de samenwerking, verbondenheid en productiviteit.  Ik ben in staat om belangrijke thema’s en educatie over te brengen op een interactieve en uitdagende manier. Dankzij mijn zeer diverse talenten ben ik in staat om een verassend boeiend en stimulerend aanbod te leveren wat aansluit op diverse behoeften.

Maindrian kan met passie en motivatie training geven. Niet alleen werd ik er fysiek sterker van, ook kreeg mijn innerlijke krijgerschap een enorme boost. Ik heb nooit geweten dat dat zo belangrijk was in de martial arts. Bedankt Maindrian!

Sven De lange

Digital Growth Manager bij Endeavour

Maindrian is zeer bevlogen, wij hechten daar veel waarden aan! Ook zijn de trainingen heerlijk uitdagend en brengt het mooie verbindingen tussen de collega's tot stand.

Xander Meijer

Mede-oprichter the farm kitchen

Om de mogelijkheden te bespreken en af te stemmen van het aanbod op uw behoefte kunt u contact met mij opnemen door te klikken op één van de onderstaande knoppen: